Ana Sayfa Haberler Vefat Edenler İletişim otobüs tarifesi  akviranca  telefon rehberi
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nilgün Ertaş  Doçent Oldu

17.10.2017 19:20:59  Web Counter Kişi Bu haberi Okudu
Hamzaların Sedat Ertaş'ın gelini Mehmet Ertaş ın eşi Nilgün Ertaş Doçent oldu.Necmettin erbakan Üniversitesinde Gıda Yardımcı Doçent olarak görev yapan Ertaş İlk girdiği Doçentlik sınavında başarılı olmuş ve Gıda Doçenti olmuştur.

Eğitim Bilgileri

  • Lisans, Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakultesi,Gıda Mühendisliği, 1997 - 2001
  • Yüksek Lisans, Selçuk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü,Gıda Mühendisliği, 2001 - 2004
  • Doktora, Selçuk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü,Gıda Mühendisliği, 2004 - 2010

Akademik/Mesleki Deneyim

  • Selçuk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Arş. Gör., 2002 - 2010
  • Selçuk Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Arş. Gör. Dr., 2010 - 2012
  • Necmettin Erbakan Üniversitesi, Gıda Mühendisliği, Yrd. Doç. Dr., 2012 -

Uzmanlık Alanı

  • Tahıl Ürünleri Teknolojisi

Projeler

  • Ekmek Üretiminde Kullanılan Aktif Soya Ununun Performansını Artırmada, Lipaz Ve Glukoz Oksidaz Enzim Katkılarının Etkisi , Selçuk Üniversitesi BAP Projesi, 2004
  • Pişirme Ve Kurutma Koşullarının Baklagil Bulgurunun Fiziksel, Kimyasal Ve Besinsel Özelliklerine Etkisi, Selçuk Üniversitesi BAP Projesi, 2008
  • Depolama stabilitesi, ekmekçilik kalitesi ve besin değeri daha yüksek tam buğday unu üretimi üzerine bir araştırma , TÜBİTAK, 2009
  • Nohut (Cicer arietinum l.) Fasulye (Phaseolus vulgaris l.) ve Soya Fasulyesinden (Glycine max l.) Üretilen Baklagil Bulgurlarının Üretim Metotlarının Standardizasyonu İle Bazı Kalitatif ve Besinsel Özelliklerinin Belirlenmesi, Selçuk Üniversitesi BAP Projesi, 2010
  • Gıda Mühendisliği Tahıl ve Tahıl Ürünleri Laboratuvarı Altyapı Projesi , Necmettin Erbakan Ünivarsitesi BAP Projesi, 2012
  • Piyasadan temin edilen bulgur örneklerinin bazı fiziksel, kimyasal ve besinsel özelliklerinin tespit edilmesi , Necmettin Erbakan Ünivarsitesi BAP Projesi, 2013
  • Fitik asit içeriği yüksek tahıl ve baklagil unları ve tahıl kepeklerinin tarhana prosesinde kullanılması ile fitik asit içeriğinin azaltılması, besinsel özelliklerinin artırılması üzerine bir araştırma, Necmettin Erbakan Ünivarsitesi BAP Projesi, 2015

 

Uzmanlık Alan Dersi

  • BULGUR ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
  • GELENEKSEL GIDALAR
  • GELENEKSEL GIDALAR
  • BULGUR ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
  • ÖZEL BESLENME AMAÇLI GIDALAR
  • ANALİTİK KİMYA
  • PROSES UYGULAMALARI-1
  • Enzimoloji (TS-5A)
  • Gıda Katkı Maddeleri (TS-2)
  • Toplu Beslenme (TS-7B)
 

copyright 2006  akoren.gen.tr Ali Bekir Gültekin alibekir47